×
Din varukorg är tom.

Service

Boka din service hos Callidus

Var i Sverige du än bor finns hjälpen alltid nära. Vi har ett stort nätverk av egna och duktiga återförsäljare över hela landet: till exempel är vi på Callidus ensamma som avtalsleverantör för vattenrening till både Comfort- och Bad & Värme-kedjorna (det är vi mycket stolta över).

Du kan snabbt och enkelt få hjälp med:

  • Callidus 36 års-garanti
  • Leverans och installation av din anläggning • Service på alla typer av filtermärken
  • Service var du än bor
  • Byte av pump och tryckkärl
  • Rengöring av hydrofor och brunn
  • Klorering av anläggningen (vid bakterier)

För att boka service ring 0771-99 77 20, maila till service@callidus.se eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka en tid.

På Youtube kan du även hitta instruktioner på hur du fyller på filtermaterial, byter injektorsil m.m. Filmerna hittar du här. Garanti till alla!

Även du som haft ett Callidusfilter i flera år kan ansluta dig till vårt garantiprogram. Kontakta oss så berättar vi mer!

Även vattenfilter behöver lite kärlek

Callidus lämnar 36 års garanti på vattenfilter när anläggningen servas enligt vår serviceplan. Varje filter har en specifik plan, där även egenkontroller som utförs av dig som filterägare ingår.

I vår webbapp loggar du enkelt in. Därefter får du fram din checklista och bockar enkelt av momenten innan formuläret skickas till Callidus som registrerar att egenkon- trollen är genomförd.

I webbappen kan du även boka all service som ingår i ditt filters serviceplan. Kontakta oss för att komma igång med en regelbunden service av ditt vattenfilter som garanterar friskt vatten år efter år.

Läs våra garantivillkor här.

Har du komunalt eller enskilt vatten?

Kommunalt vatten

Kommunalt vatten

Enskilt vatten

Enskilt vatten

Vilken typ av enskilt vatten har du?

Borrad brunn

Borrad brunn

Grävd brunn

Grävd brunn

Annan typ av brunn

Annan brunn

Vad används vattnet till?

Premanentboende

Permanentboende

Fritidshus

Fritidshus

Annan typ av brunn

Annat

Var ligger ditt hus?

Postnummer

Min adress

GPS position

Hitta min position

Vad har du för primärt fel på ditt vatten?

Lukt

Lukt

Färg

Färg

Smak

Smak

Lämnar missfärgningar

Efterlämnar missfärgningar

Igensatta ledningar

Igensatta ledningar

Sönderfrätta lednignar

Sönderfrätta ledningar

Okej, tack!

Du har alltså problem med ditt enskilda vatten. Med svar på dessa frågor har vi nu en tydligare bild av vad problemet är. För att säga exakt vad som är ditt vattenproblem behöver du göra en vattenanalys, och därefter få hjälp att hitta rätt lösning. Vi på Callidus kan hjälpa dig att rena ditt vatten.

Vill du få hjälp från oss? Fyll bara i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast. Dina svar skickas till oss när du trycker på Skicka.

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och hanterar mina personuppgifter och genom att använda funktionen "Hitta min position" tillåter jag denna webbplats att använder min IP-nummer för att fastställa min position.