×
Din varukorg är tom.

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Callidus AB är ett svenskt aktiebolag med säte och adress på Bangårdsvägen 31 i Kållered.

Vi värnar om våra kunder och partners integritet, förtroende och säkerhet. Vi följer GDPR och övriga lagar så som Dataskyddsförordningen, Dataskyddslagen, Bokföringslagen mfl. i avseende på detta jämte vår övergripande målsättning om etik och integritet.

Vi är måna om att vara öppna och transparenta om hur vi hämtar in, hanterar och lagrar dina personuppgifter.

Vi säkerställer att dina personuppgifter alltid hanteras ansvarsfullt, varsamt och säkert och att de är skyddade hos oss genom att ha en hög allmän säkerhet på Callidus i alla avseenden.

Behandling av kunduppgifter

På Callidus AB behandlas våra kunders personuppgifter i syfte att fullfölja våra förpliktelser och att administrera kundförhållandet samt historik på den installerade utrustningen, levererad, servad eller av intresse för vår utrustnings funktion.

Personuppgifter inhämtas via webben, brev, telefon och personliga möten mm. i samband med att en kundrelation inleds.

Vi sparar inte uppgifter som inte är nödvändiga för kundförhållandets fullföljande.

Vi baserar vår inhämtning på den lagliga grund som gäller för dataskydd, GDPR, bokföringslagen, marknadsföringslagen, lagarna om garantier och produktansvar mfl.

För att levererar den bästa möjliga service och för att säkerställa en så hög tillförlitlighet och driftssäkerhet som möjligt för våra kunder, så lagras historik på de anläggningar vi sålt eller servat, denna data är dock inte knuten på personnivå.

3:dje part

I o m att du startar en kundrelation via en av våra återförsäljare så ger du Callidus rätten att dela dina uppgifter med den av dig vald återförsäljare/installatör.

Vid byte av återförsäljare så väljer ni samtidigt att blockera tidigare återförsäljares tillgång till denna data. Det går även att blockera en återförsäljares åtkomst utan att välja en ny.

Callidus delar även med sig av en begränsad mängd information till vattenanalysföretagen/labben som utför vattenanalyser för att kunna identifiera analysens härkomst och ursprung.

Andra 3:dje parts partners är av juridisk och bokföringsteknisk natur så som ärenden rörande inkasso, factoring, bokföring och tvist etc.

Vi säljer eller förmedlar aldrig lagrade personuppgifter till annan part än ovan.

Dina rättigheter

Består av att kunna få tillgång till de personuppgifter vi har sparat via en begäran om ett registerutdrag.

Du kan också begära att din personuppgifter rättas eller raderas.

En begäran om ett registerutdrag skall vara skriftlig, undertecknad och skickas till;

Callidus AB
Registeransvarig
Box 21
428 21 Kållered

Vi sparar endast information som är av vital betydelse för anläggningshistoriken utan tidshorisont.

Nyhetsbrev, utskick, erbjudanden kan avbeställas via den då bifogade länken eller vi mail/brev till oss med kopia på vad man önskar avregistrera sig ifrån.

Kållered den 5 november 2019
Registeransvarig
Callidus AB

 

Cookies

 

Denna webbplats använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv. Lagen säger att vi får lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande. Denna webbplats använder olika typer av cookies. Vissa cookies placeras ut av tredjepartstjänster som visas på våra sidor. Du kan ändra eller dra tillbaka ditt samtycke till cookie-förklaringen på vår webbplats.

Läs mer i vår sekretesspolicy om vilka vi är, hur du kontaktar oss och på vilket sätt vi behandlar personuppgifter.

Ange ditt samtyckes-ID och datum för när du kontaktade oss gällande ditt samtycke.

 

Ditt samtycke gäller för följande domäner: callidus.se

Cookie-deklaration uppdaterades senast 2024-04-25 av Cookiebot :

Nödvändig (12)

Nödvändiga cookies låter dig använda webbplatsen genom att aktivera grundläggande funktioner, såsom sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa cookies.

NamnUtfärdareÄndamålUpphörTyp
_grecaptchacustomerwidget.joinflow.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots. This is beneficial for the website, in order to make valid reports on the use of their website.PersistentHTML Local Storage
_GRECAPTCHAGoogleVäntande180 dagarHTTP Cookie
1.gifCookiebotUsed to count the number of sessions to the website, necessary for optimizing CMP product delivery.SessionPixel Tracker
CookieConsentCookiebotIndikerar medgivande för cookies.1 årHTTP Cookie
JSESSIONIDcustomerwidget.joinflow.comPreserves users states across page requests.SessionHTTP Cookie
rc::acustomerwidget.joinflow.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots. This is beneficial for the website, in order to make valid reports on the use of their website.PersistentHTML Local Storage
rc::bcustomerwidget.joinflow.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots.SessionHTML Local Storage
rc::ccustomerwidget.joinflow.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots.SessionHTML Local Storage
rc::d-15#customerwidget.joinflow.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots.PersistentHTML Local Storage
rc::fcustomerwidget.joinflow.comThis cookie is used to distinguish between humans and bots.PersistentHTML Local Storage
wc_cart_hash_#callidus.seVäntandePersistentHTML Local Storage
wc_fragments_#callidus.seVäntandeSessionHTML Local Storage

Inställningar (1)

Cookies för inställningar låter en webbplats komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen fungerar eller visas. Detta kan t.ex. vara föredraget språk eller regionen du befinner dig i.

NamnUtfärdareÄndamålUpphörTyp
ti_wishlist_data_#callidus.seVäntandePersistentHTML Local Storage

Statistik (1)

Cookies för statistik hjälper en webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla och rapportera in information anonymt.

NamnUtfärdareÄndamålUpphörTyp
g.gifWordPress.comRegisters statistical data on users’ behaviour on the website. Used for internal analytics by the website operator.SessionPixel Tracker

Marknadsföring (9)

Cookies för marknadsföring används för att spåra besökare på webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för enskilda användare, och därmed mer värdefull för utgivare och tredjepartsannonsörer.

NamnUtfärdareÄndamålUpphörTyp
_gaGoogleGoogle analytics, _ga används för att förstå hur besökaren navigerar runt på webbplatsen2 årHTTP Cookie
_ga_#GoogleUsed to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behavior. Tracks the visitor across devices and marketing channels.2 årHTTP Cookie
sbjs_currentcallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.SessionHTTP Cookie
sbjs_current_addcallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.SessionHTTP Cookie
sbjs_firstcallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.SessionHTTP Cookie
sbjs_first_addcallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.SessionHTTP Cookie
sbjs_migrationscallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.SessionHTTP Cookie
sbjs_sessioncallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.1 dagHTTP Cookie
sbjs_udatacallidus.seCollects data on user behaviour and interaction in order to optimize the website and make advertisement on the website more relevant.SessionHTTP Cookie

Oklassificerade (5)

Oklassificerade cookies är cookies som håller på att klassificeras tillsammans med utfärdarna av enskilda cookies.

NamnUtfärdareÄndamålUpphörTyp
0w1k7ketcallidus.seVäntande5 dagarHTTP Cookie
agvhdta6callidus.seVäntande5 dagarHTTP Cookie
ij8p8acgcallidus.seVäntande5 dagarHTTP Cookie
skhxkvqlcallidus.seVäntande5 dagarHTTP Cookie
TVX_LID_CONFIGcustomerwidget.joinflow.comVäntandePersistentHTML Local Storage

Har du komunalt eller enskilt vatten?

Kommunalt vatten

Kommunalt vatten

Enskilt vatten

Enskilt vatten

Vilken typ av enskilt vatten har du?

Borrad brunn

Borrad brunn

Grävd brunn

Grävd brunn

Annan typ av brunn

Annan brunn

Vad används vattnet till?

Premanentboende

Permanentboende

Fritidshus

Fritidshus

Annan typ av brunn

Annat

Var ligger ditt hus?

Postnummer

Min adress

GPS position

Hitta min position

Vad har du för primärt fel på ditt vatten?

Lukt

Lukt

Färg

Färg

Smak

Smak

Lämnar missfärgningar

Efterlämnar missfärgningar

Igensatta ledningar

Igensatta ledningar

Sönderfrätta lednignar

Sönderfrätta ledningar

Okej, tack!

Du har alltså problem med ditt enskilda vatten. Med svar på dessa frågor har vi nu en tydligare bild av vad problemet är. För att säga exakt vad som är ditt vattenproblem behöver du göra en vattenanalys, och därefter få hjälp att hitta rätt lösning. Vi på Callidus kan hjälpa dig att rena ditt vatten.

Vill du få hjälp från oss? Fyll bara i dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast. Dina svar skickas till oss när du trycker på Skicka.

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och hanterar mina personuppgifter och genom att använda funktionen "Hitta min position" tillåter jag denna webbplats att använder min IP-nummer för att fastställa min position.