Radonett vattenfilter mot radon

Radonett används för vattenbehandling vid höga halter av i första hand radongas, svavelväte och metangas. Även de aggressiva egenskaperna reduceras genom effektiv luftning/syresättning.

Radonett är sedan 1994 den mest effektiva radonavskiljaren i Europa. Radon i tas bort genom att lufta vattnet kraftigt och vädra ut radonet. Reningsnivån av radon är mycket hög, minst 97% reningsgrad uppnås ofta högre.

Radonavskiljare är en investering för dig och dina barns framtid, i ett friskt hälsosamt vatten fritt från radon med en naturlig pH halt.

Utvecklingen av Radonett började 1994. Idag är Radonett Europas mest sålda radonavskiljare med sammanlagt över 80 miljoner driftstimmar (Källa radonett.se). Radonett har haft högsta reningsgrad i samtliga tester, inte bara Råd & Rön. Produkten tillverkas i rostfritt syrafast stål, utsidan är i vit ugnshärdad pulverlack.

Radonett är miljödeklarerad och levereras komplett inklusive monterad trycksättningspump, med UV behandling av processluften samt PLC för kontroll av rening. Den är provkörd och testad från och finns i sex olika modeller från ett hushåll upp till mindre kommunala verk. Produkten kan också kombineras med andra för att ta bort t.ex. Järn och Mangan, Kalk, Bakterier.

Pris från 29 975 kronor (inkl moms)


Produktinformation att ladda ner

  • Produktblad
  • Instruktioner
  • Teknisk data