Callidus Vattensystem ger dig en helhetslösning inom Vattenrening

Callidus Vattensystem omfattar hela flödet från vattentäkt till förbrukare. Vi anpassar vattenrenare till just dina behov och hjälper dig med hela kedjan, från analys till installation och service.

På de följande sidorna kan du läsa mer om Callidus Vattensystem – om flexibiliteten, omfattningen och hur vi kan hjälpa dig få vatten med rätt kvalitet. Vi har de flesta filter färdiga för leverans (Järnfilter, Kalkfilter, pH-höjande filter, Osmosfilter, UV-filter, Kolfilter eller enklare vattenfilter som t.ex. partikelfilter). Vi renar vatten från liten förbrukning (enskild brukare) till max 5.000m3/dygn.

Läs Mer...

VILLA

Smutsigt vatten


Ser ditt vatten ut så här?

Bor du i ett hus med egen brunn? Vi har filter för alla typer av vatten och ”plånböcker”. På vår hemsida hittar du våra vanligast förekommande typer av filter och storlekar. Saknar du något eller har frågor vänligen kontakta oss för mer information.

Läs mer ...

PROJEKT


Vilken sorts vatten vill du ha?

Hur ser grundproblemet ut och vad skall vattnet användas till? Det finns många frågor som är viktiga i vårt kartläggninsarbete. Hur stora volymer förbrukas? Är det en befintlig anläggning som kan byggas om eller uppgraderas?

            

Läs mer ...​

SERVICE


​Boka din service här

Även vattenfilter åldras, Hur står det till med ditt? Är du säker att det ger dig lika hälsosamt vatten som när det var nytt?

Läs mer ...​

​Februari 2018

Callidus expanderar och söker nu ytterligare en Teknisk säljare och projektledare

Mer info samt ansökan finns på: 

​Januari 2018

​Callidus erbjuder serviceutbildning för våra återförsäljare den 15/3 2018

​Vid intresse maila info@callidus.se eller ring Karl Reftel direkt på 031-997717

December 2017

Callidus söker ny Försäljnings- och Marknadschef

​Mer info samt ansökan finns på:


Callidus Nyhet:

Kemikaliefria lösningar för järn- och manganfilter samt ombyggnadspaket


Årets Julklapp 2017:

​Vi på Callidus är stolta att vara bronsvänner till Göteborgs Stadsmission och deras arbete för utsatta människor i vår stad. På det här viset tar vi ett samhällsansvar och gör tillvaron lite lättare för dem som har det tuffast.

​Genom att välja just Göteborgs Stadsmission så vet vi att hjälpen verkligen kommer fram och gör nytta för någon behövande.

Vi är både stolta och glada över att vara med och hjälpa folket i SOS barnby till ett renare vatten. Denna gång i Makelle, Etiopien.

Följ med (nedan) när Comfort-kedjan installerar vårt vattenfilter i Etiopien...

Betala som du vill!

Dela upp din betalning på flera månader räntefritt, se alternativ betalningsplan

Läs mer ...


Från Vattenbloggen

Dags för service på din filteranläggning

Service på filteranläggning. Har du redan ett vattensystem från oss? Är ditt vattensystem inte vad det var förut eller upplever du krångel? Det kanske fortfarande funkar bra, oavsett status så mår ditt vattensystem bättre av regelbunden service.   För att kunna säkerställa att ditt vatten håller samma höga kvalitet kontinuerligt ...Läs Mer